Result

QUIZ TITLE: General Knowledge

USER: Pranay Kant | DATE: 8th September, 2021
QUESTION: 10 | ATTEMPT: 10 | RIGHT: 10 | WRONG: 0 | MARKS: 10/10 | SCORE: 100%
QUESTION 1: Which planet in our solar system is known as the Blue Planet?
YOUR ANSWER: Earth
ANSWER: Earth
QUESTION 2: Who invented the Light Bulb?
YOUR ANSWER: Thomas Alva Edison
ANSWER: Thomas Alva Edison
QUESTION 3: Who is known as the Iron Man of India?
YOUR ANSWER: Sardar Vallabhbhai Patel
ANSWER: Sardar Vallabhbhai Patel
QUESTION 4: Which planet in our Solar System takes the longest time to complete its revolution around the Sun?
YOUR ANSWER: Neptune
ANSWER: Neptune
QUESTION 5: Which is the smallest planet in our solar system?
YOUR ANSWER: Mercury
ANSWER: Mercury
QUESTION 6: What is the name of the biggest planet in our solar system?
YOUR ANSWER: Jupiter
ANSWER: Jupiter
QUESTION 7: Who discovered Penicillin?
YOUR ANSWER: Alexander Fleming
ANSWER: Alexander Fleming
QUESTION 8: Who are the founders of Google?
YOUR ANSWER: Larry Page and Sergey Brin
ANSWER: Larry Page and Sergey Brin
QUESTION 9: Which planet in our Solar System has thousands of spectacular rings around it?
YOUR ANSWER: Saturn
ANSWER: Saturn
QUESTION 10: In which continent is India located?
YOUR ANSWER: Asia
ANSWER: Asia