Result

QUIZ TITLE: General Knowledge

USER: Demo | DATE: 9th September, 2021
QUESTION: 10 | ATTEMPT: 10 | RIGHT: 2 | WRONG: 8 | MARKS: -6/10 | SCORE: -60%
QUESTION 1: Who are the founders of Google?
YOUR ANSWER: Charles Babbage
ANSWER: Larry Page and Sergey Brin
QUESTION 2: Which planet in our solar system is known as the Blue Planet?
YOUR ANSWER: Earth
ANSWER: Earth
QUESTION 3: Who invented the Light Bulb?
YOUR ANSWER: Alexander Fleming
ANSWER: Thomas Alva Edison
QUESTION 4: Who successfully built and flew the world’s first Aeroplane?
YOUR ANSWER: Charles Babbage
ANSWER: The Wright Brothers
QUESTION 5: Who founded Facebook?
YOUR ANSWER: The Wright Brothers
ANSWER: Mark Zuckerberg
QUESTION 6: Which planet in our Solar System has thousands of spectacular rings around it?
YOUR ANSWER: Earth
ANSWER: Saturn
QUESTION 7: Which is the hottest planet in our solar system?
YOUR ANSWER: Mars
ANSWER: Venus
QUESTION 8: Which planet in our solar system is known as the Red Planet?
YOUR ANSWER: Jupiter
ANSWER: Mars
QUESTION 9: Who invented the Computer?
YOUR ANSWER: Charles Babbage
ANSWER: Charles Babbage
QUESTION 10: Who is known as the Iron Man of India?
YOUR ANSWER: Dr B. R. Ambedkar
ANSWER: Sardar Vallabhbhai Patel